Virksomhedens navn / organisation: ALLE LINKAGE
Metode/navn: HAZARD Buster (Crisis Management / Safety Confirmation Service)

IoT 各種システムに関する記事

Da tjenesten fokuserer på præcist at forstå den aktuelle placering af rejsende i en nødsituation ved hjælp af den indbyggede GPS i smartphonen, er det muligt hurtigt og lokalisere fareinformation, hvilket gør det nemt at kontakte alle på én gang og bekræfte sikkerheden. Med en kortfunktion, der giver dig mulighed for at visualisere forskellige informationer på et kort, en opslagstavlefunktion, der giver dig mulighed for at dele information, en rapporteringsfunktion, der giver dig mulighed for at sende billeder og lokationsoplysninger, en sikkerhedsbekræftelsesfunktion og en nødkontaktfunktion, når der oprettes et katastrofeberedskabshovedkvarter I en nødsituation kan du bekræfte indsamling af personale, dele information mellem personale, give katastrofeinformation til beboere og modtage SOS-rapporter fra beboere og i normale tider rapportere stemmer fra beboere og skader på veje med billeder og placeringsoplysninger. Det kan bruges som en tjeneste.

URL: https://www.alllinkage.com/service/index.html

  • Brancheklassifikation
  • Infrastruktur (El / Gas / Varmeforsyning / Vandtjenester) Transport Bygning / Bolig Uddannelse Offentlig
  • Produktkategori
  • Forskellige systemer
  • Tjenesteklassifikation
  • Systemsalg
  • Korrespondanceområde
  • Tokyo
  • Udgivelses dato
  • 2022/4/1