Firmanavn/organisation: Furuno Electric
Metode/navn: Kystovervågningssystem

IoT 各種システムに関する記事

Det er muligt at bygge et system med fremragende omkostningsydelse, lige fra et skibstrafikserviceklassesystem såsom søtrafikkontrol og havneovervågning til et lille områdeovervågningssystem såsom et smalt havområde, krybskytteri og landbrugsområde. Storskala/småskala overvågningsradarsystem og storskala/mellem- og lilleskala kyststationssystem, der integrerer forskellige systemer af overvågningsradar, kyststation, AIS, overvågningskamera og diverse alarmfunktioner Tilvejebragt kl.

URL: https://www.furuno.com/jp/systems/coastal-monitoring/

  • Brancheklassifikation
  • Fiskeri Transport Offentlig
  • Produktkategori
  • Forskellige systemer
  • Tjenesteklassifikation
  • systemintegrator
  • Korrespondanceområde
  • Hyogo
  • Udgivelses dato
  • 2022/4/1