Firmanavn/organisation: Anshin Support, Softbank, SB C & S
Metode/navn: Mimamori Plus-24

IoT 各種システムに関する記事

En kombination af en børnetelefon udstyret med et nødopkaldssystem leveret af SoftBank, en IoT-sensor udviklet af SB C & S og et dedikeret kontaktcenter drevet af Anshin Support og et dedikeret kontaktcenter, hvor sygeplejersker er udstationeret 24 timer i døgnet. Vi har udviklet "Mimamori Plus-24", som er yderst praktisk og kan dække et bredere overvågningsområde. Det gør det muligt at holde øje med de ældre ikke kun inde i huset, men også udenfor. Ved at bruge børnetelefonens nødopkaldssystem kan du oprette forbindelse til sikkerhedssupportoperatøren ved at trykke og holde knappen nede eller trække i snoren, der er forbundet til enheden. Når bevægelsessensoren registrerer, at der ikke foretages nogen aktiv handling indendørs, registrerer den en abnormitet og underretter sikkerhedssupportoperatøren.

URL: https://prtimes.jp/main/html/rd/p/000000015.000033136.html

 • Brancheklassifikation
 • Bygning / bolig lægehjælp, velfærd
 • Produktkategori
 • Forskellige systemer
 • Tjenesteklassifikation
 • Systemsalg
 • Korrespondanceområde
 • Fukuoka
 • dato
 • Startede april 2022
 • Udgivelses dato
 • 2022/4/1