Firmanavn/organisation: Basis, Ecomott
Metode/navn: Frysekompatibel IoT uafbrydelig strømforsyning til ny coronavaccine

Ecomotts IoT uafbrydelige strømforsyning beskytter fryseren mod udfald og beskytter værdifulde vacciner mod pludselige strømafbrydelser. Derudover beskytter den IoT uafbrydelige strømforsyning fra Ecomot ikke kun fryseren mod strømafbrydelser, men har også en indbygget IoT-funktion og tillader fjernovervågning ved hjælp af en temperatursensor til at kontrollere det aktuelle batteriniveau og unormal status i realtid. kan gøre. For at installere denne temperaturføler, vil vi bruge den service (Smassech), der leveres af Basis. Dette gør det muligt at løse de problemer, der har været problemer indtil nu, såsom at opbygge et natstyringssystem og træffe foranstaltninger mod risikoen for at overse advarselsmails.

URL: https://www.ecomott.co.jp/topics/4211/

  • Brancheklassifikation
  • Transport lægehjælp, velfærd
  • Produktkategori
  • ledelse
  • Tjenesteklassifikation
  • Systemsalg
  • Korrespondanceområde
  • Hokkaido
  • Udgivelses dato
  • 2022/4/1