Firmanavn/organisation: Japan Security System, Lionic (Taiwan)
Metode/navn: Net-Joe (Unified Threat Management Device)

IoT ネットワークに関する記事

Da netværkssikkerhed kan udføres med én enhed, er der ikke behov for sikkerhedsekspertise, intet behov for produktvalg og ingen netværkskonstruktionsomkostninger på introduktionstidspunktet. Du kan nemt beskytte hele virksomhedens netværk ved blot at forbinde Net Joe til en eksisterende router. Med en kompakt størrelse, der kan bæres rundt, kan den nemt installeres, selv når du arbejder hjemmefra. Der er ikke behov for at installere antivirussoftware separat på hver pc på installationstidspunktet, og det er muligt straks at løse styrings- og driftsproblemer såsom arbejdsbesparelse, omkostningsreduktion til endpoint-sikkerhedssoftware og centraliseret styring af opdateringsfrister.

URL: https://www.js-sys.com/pickup/netjoe/

 • Brancheklassifikation
 • Produktionsinfrastruktur (elektricitet, gas, varmeforsyning, vandforsyning) Informations- og kommunikationsindustri Transport Bygninger/boliger
 • Produktkategori
 • netværk
 • Tjenesteklassifikation
 • Salg af reservedele
 • Korrespondanceområde
 • Tokyo
 • kilde
 • Nikkan Kogyo Shimbun
  2020.9.17
 • Udgivelses dato
 • 2020/10/01
通信分類3